Anmeldelser

75% ville anbefalt det til en venn.

Alle anmeldelser (4)

  • 5 stjerner 2
  • 4 stjerner 2
  • 3 stjerner 0
  • 2 stjerner 0
  • 1 stjerner 0
Effektiv dammsugare maria 25 Januar 2019
Jag har haft Motorhead-dammsugaren ett tag nu och jag måste säga att den faktiskt är kraftfull med tanke på att det är en handhållen dammsugare. Den fungerar jättebra på heltäckande mattor, och suger upp allt katthår vi har hemma! Jättebra! Med en mindre lägenhet håller batteriet i sig,...
Jag har haft Motorhead-dammsugaren ett tag nu och jag måste säga att den faktiskt är kraftfull med tanke på att det är en handhållen dammsugare. Den fungerar jättebra på heltäckande mattor, och suger upp allt katthår vi har hemma! Jättebra! Med en mindre lägenhet håller batteriet i sig, så det har fungerat bra hemma hos oss. Det enda minuset jag skulle ge är att den blir lite tung i handen och trycker på tummen, så en utveckling i ett mer ergonomiskt handtag skulle göra susen! Nu kör jag mest med två händer och det fungerar ju bra det med!

Svar fra Dyson::

Ved AskDyson, Dyson brukerstøtte, 25 Januar 2019

Hei Maria, Takk for din henvendelse. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med din Dyson. Vi ville også beklage at du synes maskinen er litt for tung, og vil sende dine kommentarer videre til våre ingeniører. Kanskje vi en dag klarer produsere en like kraftig maskin som er litt lettere. God helg. Med vennlig hilsen, Camilla, Dyson Kundeservice
Hurra! Evelina 24 Januar 2019
En riktig överraskning som tål mer än vad den ser ut att göra. Riktigt kraftfull, smidig och lättanvänd. Att det är enkelt att tömma behållaren utan att behöva smutsa ner händerna är fantastiskt! Och dessutom att man kan skölja hela insidan av dammsugaren känns väldigt fräscht!

Svar fra Dyson::

Ved AskDyson, Dyson brukerstøtte, 25 Januar 2019

Hei Evelina, Takk for din henvendelse. Vi setter veldig pris på dine fine ord. Så fint du synes støvsugeren din er både kraftfull og smidig, og at du liker støvbeholderen. Tusen takk. Vi ønsker deg en fin helg. Med vennlig hilsen, Camilla, Dyson Kundeservice
Mycket bra Micke Vesterberg 24 Januar 2019
Är väldigt nöjd. Mycket bra sugkraft och väldigt lätt att jobba med. Enkelt att tömma behållaren och gillar att det finns så många olika tillbehör. Hade önskat lite längre batteritid, men förstår att det är svårt då effekten är så hög. Ljudnivån är också ganska hög, hade gär...
Är väldigt nöjd. Mycket bra sugkraft och väldigt lätt att jobba med. Enkelt att tömma behållaren och gillar att det finns så många olika tillbehör. Hade önskat lite längre batteritid, men förstår att det är svårt då effekten är så hög. Ljudnivån är också ganska hög, hade gärna fått vara lite tystare. Men det är en väldigt bra dammsugare

Svar fra Dyson::

Ved AskDyson, Dyson brukerstøtte, 25 Januar 2019

Hei Micke, Tusen takk for din kommentar; det setter vi veldig pris på. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med støvsugeren når det gjelder sugekraft og tilbehør, og at du synes den er anvendelig å bruke. Når det gjelder batteritid og lydnivå, så er dette noe vi konstant jobber med å forbedre, men vi er ennå blant de beste på markedet. Takk igjen, og god helg. Med vennlig hilsen, Camilla, Dyson Kundeservice
Lätt att använda MarinaOF 24 Januar 2019
Detta är en bra dammsugare för mindre ytor. Skönt när man kan styra "huvudet" Men tyvärr är den inte värd det priset den nu säljs för. Den låter väldigt mycket och ett visslande ljud som gör att man släcker den relativt snabbt och bara använder den för akuta problem. Jag har kört hel...
Detta är en bra dammsugare för mindre ytor. Skönt när man kan styra "huvudet" Men tyvärr är den inte värd det priset den nu säljs för. Den låter väldigt mycket och ett visslande ljud som gör att man släcker den relativt snabbt och bara använder den för akuta problem. Jag har kört hela min lägenhet för utom Toaletten då det stod att man inte skulle tåla det. Ca 60m2 sammanlagt sen tog batteriet slut. Den går inte att använda på mattor inte ens dom med mycket kort lugg men den fungerar bra på släta ytor. Suger bra i sig allt skräp. Men lite större stenar som följt med stövlarna in vill inte riktigt hela vägen upp. Jag hade inte bytt bort min ordinarie dammsugare för denna och absolut inte till det priset. Den känns som att den kan hålla länge, stabil och relativt snabbt laddad. Ett till plus är all munstycket går att byta ut och så även hela röret så den blir liten och behändig.

Svar fra Dyson::

Ved AskDyson, Dyson brukerstøtte, 25 Januar 2019

Hei! Takk for din tilbakemelding på vår V10. Vi er takknemlige for alle innspill. Den har en meget kraftig motor, derfor bråker den mer enn våre andre modeller. Når det gjelder tepper, har vi munnstykker til V10 som er spesielt beregnet til den bruk. Disse fungerer utmerket på vanlige tepper, men ikke på langhårede. Den bør ikke brukes for å støvsuge småstein. Dette kan ødelegge motoren, både i børstehodet og selve støvsugermotoren. Du har rett i at prisen er stiv. Dette er fordi den består av en meget sofistikert motor, som det har tatt mange ingeniører lang tid å utvikle. I og med at den er vår nyeste ledningløse støvsuger, vil den heller ikke komme på tilbud med det første. Jeg håper du uansett vil fortsette å bruke våre produkter og ønsker deg en fin dag videre! Mvh Gethe Dyson kundeservice

Takk for din anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Beklager, men vi har støtt på følgende problem(er):
Produktmerking: * Obligatorisk felt

Kallenavnet ditt kan bare inneholde bokstaver og tall. Det vil vises sammen med anmeldelsen din, så det kan hende at du ikke vil bruke det ekte navnet ditt eller e-postadressen din.

Gir du oss e-postadresse og kontaktinformasjon, betyr det at vi kan hjelpe deg fortere hvis du har problemer med maskinen.

Omtalen din må være på minst 50 tegn. Hvis den er kortere, vil bare vurderingen din vises. Du kan for eksempel vurdere faktorer som rengjøringsresultater, pålitelighet og holdbarhet når du skriver omtalen din.

Kontroller at omtalen din overholder retningslinjene. Ikke bruk ordet "hoover" i stedet for "støvsuger". Hvis det er et merkenavn, kan vi ikke inkludere omtaler som gjør det (det er greit å si "Hoover" hvis du vil referere til merkevaren).